Unified vulnerability management

In een oogopslag zicht op uw risico’s en kwetsbaarheden

Interne en externe scans

Een netwerk vanaf de buitenkant beveiligen is natuurlijk essentieel. Hoe zit het echter achter de voordeur? Met onze VPN agent kunt u gemakkelijk uw interne netwerk doorlichten op kwetsbaarheden zodat u weet dat ook alles achter de voordeur veilig is.

Authenticated en unauthenticated scans

Scan uw systemen met of zonder een geldig gebruikersaccount.

Altijd zicht op uw attack surface

In een oogopslag kunt u zien wat er toegankelijk is vanaf het internet. Zo kunt u meteen beoordelen of er iets openstaat wat misschien niet de bedoeling is waar aanvallers potentieel misbruik van kunnen maken.

Bespaar tijd en geld

Verspil geen tijd aan het installeren, configureren en uitvoeren van complexe beveiligingstools. We hebben ze voor je klaar staan. Voeg gewoon uw URL-doel toe en druk op de knop Scannen. U krijgt een kant-en-klaar pentestrapport met vooraf ingevulde samenvatting, kwetsbaarheids- en risico-informatie, plus mitigatieadvies.

Doorlopende controles

Gebruik onze beveiligingstools om scans te plannen en uw systemen periodiek te evalueren op kwetsbaarheden met een hoog risico. We updaten en verbeteren onze scanners voortdurend, zodat u geen kritieke problemen mist. We brengen u via verschillende kanalen op de hoogte, zodat u snel kunt reageren op eventuele problemen.

nl_NLNL